Τα πλεονεκτήματα κατασκευής λίμνης ΚΟΙ στην αυλή σας

Μια λίμνη με KΟΙ στην αυλή σας δεν αποτελεί μόνο ένα αξιοθέατο για τους επισκέπτες σας, αλλά είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να χαλαρώνετε και να αναζωογονείστε στο σπίτι σας. Η θέα των ψαριών είναι υπέροχη πόσο μάλλον όταν ακούτε τον ήχο του τρεχούμενου νερού.  Ας δούμε μερικά από τα οφέλη που προσφέρει μια λίμνη με ΚΟΙ στο σπίτι σας.

 

  • Αισθητική: Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί την αισθητική ομορφιά που προσφέρει μια λίμνη στην αυλή σας. Δεν έχει σημασία αν έχετε προσλάβει έναν σχεδιαστή υψηλών προδιαγραφών για να την σχεδιάσει ή αν την έχετε σχεδιάσει μόνοι σας. Η λίμνη KΟΙ προσθέτει μια απαράμιλλη κομψότητα και στυλ στο σπίτι και στον κήπο σας.

 

  • Φιλικότητα προς το περιβάλλον: Όταν προσθέσετε μια λίμνη στην αυλή σας, θα ενθαρρύνει επίσης την ανάπτυξη εντυπωσιακών και πολύχρωμων φυτών, που θα προσελκύσουν πεταλούδες και πουλιά, δημιουργώντας έτσι το δικό σας φυσικό και χαλαρωτικό χώρο.

 

  • Αυξάνει την αξία της ακίνητης περιουσίας σας: Αν ρωτήσετε ένα μεσίτη ακινήτων θα σας πει ότι μια λίμνη KΟΙ στην αυλή σας αυξάνει την εμπορευσιμότητα και θα προσθέσει αξία στο ακίνητο σας.

 

  • Φέρνει καλή τύχη: Οι Ιάπωνες πιστεύουν ότι τα ΚΟΙ είναι ψάρια που φέρνουν καλή τύχη στο σπίτι σας.

 

  • Τα KΟΙ μπορούν να φάνε από το χέρι σας: Μπορείτε να προσφέρετε φαγητό στα ΚΟΙ σας από το χέρι σας. θα εκπλαγείτε από το συναίσθημα όταν τα ΚΟΙ σας τρώνε από το χέρι σας. Αυτή η υπέροχη επαφή τα κάνει ακόμα πιο αξιαγάπητα.

 

  • Εύκολα κατοικίδια ζώα: Αν θέλετε να έχετε κατοικίδια ζώα αλλά δεν έχετε χρόνο να τα φροντίσετε, τότε η καλύτερη λύση είναι η λίμνη ΚΟΙ. Το τάϊσμα και η φροντίδα τους μπορεί να αυτοματοποιηθεί για όσο χρόνο θα λείπετε.

 

  • Απαλλαγείτε από έντομα και μύγες: Τα κουνούπια και οι μύγες είναι κοινά προβλήματα σε έναν κήπο, αλλά αν προσθέσετε μια λίμνη ψαριών ΚΟΙ, μπορείτε να απαλλαγείτε αποτελεσματικά από τα ενοχλητικά τσιμπήματα τους, μιας και τα ΚΟΙ λατρεύουν να τα τρώνε.

 

  • Οι λίμνες ψαριών KΟΙ είναι πιο εύκολο να διατηρηθούν: Η τεχνολογία σήμερα, μας δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιούμε φίλτρα που απαιτούν ελάχιστη συντήρηση. Με αυτό τον τρόπο απολαμβάνουμε τη λίμνη και τα ψάρια μας χωρίς ιδιαίτερες έννοιες.

 

  • Κατοικίδια ζώα μακράς βιωσιμότητας: Τα ψάρια ΚΟΙ ζουν κατά μέσο όρο 50 χρόνια. Είναι γνωστό ότι το μακροβιότερο ΚΟΙ έζησε περισσότερο από 200 χρόνια.